Hot Spot: Rouge Tomate - NY

Nova York e suas delícias. A dessa semana é o super cool Rouge Tomate. 

Calcado na prática sustentável, o restaurante, localizado onde antes havia uma loja de Nicole Farhi, é um destino na cidade para a culinária artisticamente equilibrada, que enfatiza a saúde e o comer da forma como pede os novos tempos. 

A cozinha comandada pelo chef Jeremy Bearman preza a gastronomia saudável, sem torná-la enfadonha. Ele elabora o menú, juntamente com a nutricionista Kristy Del Coro, para aperfeiçoar sabores e chegar ao resultado desejado.O resultado é uma cozinha elevada, contemporânea, para quem busca uma vida saudável e feliz.

O Rouge Tomate leva SPE ® Certified"Sanitas per Escam" em latim, que significa "Saúde através dos alimentos", certificado concedido a empreendimentos que priorizam alimentação saudável com qualidade nutricional, sem alterar o sabor.  

Rouge Tomate Restaurant
10E 60TH Street - Upper East Side - Manhattan
Nova York



Nhoque de queijo

Risoto Funghi

Photos: Fernanda Calfat


ROUGE TOMATE : A modern culinary philosophy combined with sustainable restaurant practices 

Rouge Tomate is a restaurant that celebrates life at every level. It’s a New York City destination for artfully balanced cuisine that emphasizes sustainability, health and luxurious delights. In beautifully appointed surroundings, we offer you a pleasurable and very satisfying experience that nourishes body and soul.
Flavor first. Despite our dedication to nutrition and sustainability (or perhaps because of it) every bite thrills and delights. Executive Chef Jeremy Bearman and Executive Pastry Chef James Distefano, working with culinary nutritionist Kristy Del Coro, coax sophisticated yet accessible flavors from the sparkling fresh bounty of local purveyors. The highest expression of the principles of SPE®, (SPE® Certified is the third-party certification and consulting arm of the unique culinary philosophy underlying Rouge Tomate restaurants. )the dishes created at Rouge Tomate are also informed by the local culture, classic techniques and the latest culinary innovations. The result is an elevated, contemporary cuisine that supports a healthy, happy life.